A könyvkiadásról, az adományozásról és a vásárlásról

A könyvkiadást adományokból, illetve az albumok elővásárlásából finanszírozzuk.

A kiadáshoz való hozzájárulás egyik lehetséges formája az adományozás. Az Ön cége vagy Ön, mint magánember adománnyal támogathatja a kiadást. Az adományt köszönettel fogadjuk, összegéről igazolást küldünk az adományozónak.

A kiadáshoz való hozzájárulás másik lehetséges formája a könyv elővásárlása. Ez azt jelenti, hogy az album megrendelése után előszámlát küldünk, amelynek összegét Ön átutalja bankszámlánkra, és ha a könyv megjelenik, küldjük a végszámlát és a könyvcsomagot.

Annyi könyvet adunk ki, amennyit finanszíroznak az adományozók, illetve a vásárlók. Természetesen van minimális példányszám, amely alatt veszteséges lenne és meghiúsulna a kiadás, ezért az adomány, illetve az elővásárlás összegének átutalását csak akkor kérjük, ha biztos, hogy finanszírozni tudjuk a kiadást.
A vásárlási vagy az adományozási szándékot nyilvántartjuk, és értesítést küldünk, ha aktuálissá válik az átutalás.

A terjesztőket nem vonjuk be a könyvek eladásába, mert az jelentősen megdrágítaná a kiadványokat. Kihagyva mind a nagykereskedelmet, mind a kiskereskedelmet, albumainkat kiadói áron adjuk, csomagküldő szolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz. A csomagolás és a szállítás költségét a könyvek árával együtt számlázzuk. (Utánvéttel nem küldünk csomagot.)
Ha legalább 10 példányt vásárol, vállaljuk a csomagolási és a szállítási költségeket.

Az adományozás/vásárlás gyakorlati kérdései

Adományozás és elővásárlás
Ha döntött az adományozásról, illetve az elővásárlásról, kérjük, keressen meg bennünket e-mailben, esetleg telefonon.
E-mail: zentai.gabriella@chello.hu
Telefon: +36 30 366 1779.

Milyen lehetőségek vannak most adományozásra, elővásárlásra?

Folyamatban van a Budapest-album kiadása.
Megjelenik ez év novemberében.
Az album kiadói ára előzetes kalkulációink szerint 5000-5200 Ft lesz, a kiadott példányszámtól függően.
Ha legalább 10 példányt vásárol, vállaljuk a csomagolási és a szállítási költségeket.
Adományozási vagy elővásárlási szándékát minél hamarabb várjuk!

Megjelent album megvásárlása

A könyv megjelenése után az előrendelés és az adományozás érvényét veszti.
Megrendelheti nálunk a megjelent albumot e-mailben. Számlát küldünk, és az átutalás után azonnal szállítjuk a könyvcsomagot.
E-mail: zentai.gabriella@chello.hu
Telefon: +36 30 366 1779

Most a Balaton-albumot vásárolhatja meg. Ára 4500 Ft + csomagolási és szállítási költség. Ha legalább 10 példányt vásárol, vállaljuk a csomagolási és a szállítási költségeket.
Kérjük, hogy a megrendeléssel együtt küldje el a számlázási, illetve a szállítási címet is. Ha megérkezett az átutalás, értesítjük a csomag érkezésének időpontjáról.

Az albumot megveheti még Badacsonyban, az Egry József Emlékmúzeumban, Keszthelyen a Pannon Könyvesboltban, Tihanyban, a Tihanyi Bencés Apátság boltjaiban, Siófokon, a Balaton Könyvesboltban, Kaposváron, a Rippl-Rónai Múzeumban és a Takáts Gyula Emlékházban (Kovács Sebestény u. 9.).