Továbbképző programok a felnőttképzéshez

Nincs elég ideje vagy szakértelme összeállítani a programot?
Forduljon hozzánk!

Szakértelemmel és gyakorlattal vállaljuk a felnőttképzésben (felsőoktatási intézményekben, a felnőttképzés intézményeiben és cégek belső képzésében, továbbképzésében) programok fejlesztését. (Felnőttképzési akkreditációra benyújtandó programokat is!)

Várjuk azokat a partnereket, akik távoktató formában tervezik a továbbképzést, de a hagyományos tanfolyami formában is vállalunk programfejlesztést.

A hagyományos forma és a távoktatás minőségi meghatározóit is felhasználva, blended programokat is fejlesztünk, amelyek jellemzője, hogy a tananyag egyes részeit egyéni tanulással sajátíthatják el a résztvevők. Az így megtakarított idő és energia a gyakorlati ismeretek, készségek megszerzésére fordítható.

A nem formális kurzust különösen ajánljuk vállalkozások olyan csoportjainak, amelyek tagjai hasonló, de nem mindig ugyanazon témákban igénylik a továbbképzést. Ez a forma eredményes és demokratikus! Fejleszti a közösséget, ugyanakkor igazodik az egyéni igényekhez és növeli az egyéni tanulási képességet. Nemzetközi tapasztalatokra is alapozva, mi már tudjuk, hogyan kell nem formális kurzust összeállítani és vezetni, adott csoport igényei szerint.

A programok fejlesztéséhez a megbízó partner adja a tartalmat, mi pedig a továbbképzés célja és a pedagógia szempontjai (és az akkreditáció követelményei) szerint elvégezzük a fejlesztést.
A programterv, a kivitelezési idő és a vállalási ár a felek közötti megegyezés tárgya.